Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Кабинет Кабинет
- Apr 13, 2017 -

1, фурнир: шперплоча супстрата је углавном партицлебоард или МДФ, високе температуре, хард текстура, притисак, Наисуан Јиан, већина кабинета кабинета са панелом.

2, од нерђајућег челика плоча: нерђајући челик плате високе температуре, анти-киселина, цев не може отворити рупу, боју хладне, лак за прљаво јаз.

3, изаберите: потрошачи бирају кабинете, први поглед на материјал и хардвер, материјал је главни фактор који утиче на квалитет кабинета, коначан резултат различитих материјала, квалитет резултата су различити, квалитет хардвера и директно утичу на живот кабинета. Друго, рад влада је једнако важно, куповина цоунтертопс да провери кабинету, врата, кабинете и печата, итд од стране машинска обрада дие, такви производи неће отворити дуготрајну употребу пластике, мехура и деформација Иан лако довести до испарења, прашине, инсеката Инто тхе. Истовремено, и питао да ли је производња кабинет је вештачки или на покретној траци. Уопштено, хандмаде или полу-механизовани производња квалитета производа је нестабилна, потпуно аутоматизована производна линија да се обезбеди квалитет кабинета. Иако је фиока слајд је веома мали детаљи, али и утицати на квалитет кабинета важан део, јер ако је рупа и величине грешке плоче, клизач се не може правилно инсталиран, ће довести до тога да фиока извлачење није глатка или лабав ситуација. Поред материјала и израде, потреба да обратите пажњу на након продаје услуга, потрошачи у циљу када је кабинет на послу да поставим ситуацију у гарантном року, општи бренд-наме производи су релативно загарантовано.

Par: фиока vodič

Sledeći: ne